Welke Bonusan multivitamine zijn er?

Veel mensen zijn op zoek naar multivitamine. Multivitamine in tablet-, poeder- of capsule vorm zorgen ervoor dat je dagelijks de vitamines binnenkrijgt die het menselijk lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Een vitaminetekort kan ervoor zorgen dat je moe en rusteloos bent, maar er kunnen ook medische en zelfs psychische klachten ontstaan. Met een multivitamine los je het probleem relatief simpel op, maar als je op zoek gaat naar multivitamine kom je tot de ontdekking dat de keuze reuze is. Daarom vertellen we in onze blog welke Bonusan multivitamine er zijn en waar je op moet letten wanneer je multivitamine wil kopen.

De ene multivitamine is de andere niet

Het moge duidelijk zijn dat de ene multivitamine niet de andere is en er zitten behoorlijk wat verschillen tussen de uiteenlopende soorten van verschillende merken. Zo zijn er multivitamine die alleen de belangrijkste vitamines bevatten, soorten met alle vitamines die er zijn en varianten met zowel vitamines als mineralen. Mineralen zijn vrijwel net zo belangrijk als vitamines dus wij vinden dan ook dat multivitamine die zowel vitamines als mineralen bevatten de beste keuze zijn. Maar er zijn meer zaken om rekening mee te houden.

Welke rol spelen leeftijd en geslacht bij Bonusan multiviamine

De leeftijd en het geslacht spelen een belangrijke rol in de keuzes die je maakt terwijl je dan nog te maken hebt met het feit dat ieder lichaam anders is. En dus ook anders reageert op de multivitamine die je slikt. Bonusan multivitamine heb je niet alleen in verschillende vormen, zoals tabletten en poeders, maar ook voor verschillende doelgroepen. Bijvoorbeeld voor mannen, vrouwen, 50-plussers en kinderen. Zelfs voor sporters zijn er aparte multivitamines verkrijgbaar, omdat het lichaam van sporters vaak weer andere voedingsstoffen behoeftes hebben dan dat van niet-sporters.

Wetenschappelijk onderbouwd

Een groot voordeel is dat Bonusan een organisatie is die constant op zoek is naar verbeteringen. Van zowel toekomstige producten als producten die nu in de markt verkrijgbaar zijn. Bonusan doet continu onderzoek naar de beste samenstellingen en grondstoffen die ze kunnen gebruiken terwijl formules met de grootste zorg worden samengesteld. Daar bovenop komen de strikte veiligheidsmaatregelen en controles die ervoor zorgen dat Bonusan multivitamine zowel veilig zijn als een uitstekende werking hebben.

Vrij van onnodige toevoegingen en allergenen

Bonusan multivitamine zijn vrij van onnodige toevoegingen en allergenen. Iets waar het bedrijf naar streeft en veel tijd en moeite in steekt. Het is vaak onmogelijk om producten zonder de nodige hulpstoffen te maken, maar het merk doet er alles aan om zoveel mogelijk producten zonder hulpstoffen te produceren. Wanneer hulpstoffen benodigd zijn gaat Bonusan op zoek naar zoveel mogelijk natuurlijke en plantaardige hulpstoffen die de samenstelling van een supplement verbetert. Bonusan werkt eveneens met organisch gebonden mineralen om ervoor te zorgen dat de supplementen een hoge opneembaarheid en zeer goede werking hebben. Wil je met Bonusan multivitamine aan de slag? Je kunt de producten kopen bij zowel speciaalzaken als drogisterijen en het is ook heel eenvoudig online te bestellen. De laatste tip is om altijd advies van een huisarts in te winnen voordat je multivitamines begint te gebruiken.

Welke Bonusan multivitamine zijn er?
Schuiven naar boven